Calendari del Centre Cívic de Sant Narcís per jugar a jocs de taula...

Bé... Hem trigat una mica més del que ens hagués agradat... però per fi tenim un calendari per consultar quan podem anar a jugar a jocs de taula al Centre Cívic de Sant Narcís...

Com pots veure al calendari... hi ha 4 tipus d'activitats relacionades amb els jocs de taula...
  • Divendres al vespre: Normalment el tercer divendres de cada mes (coincidint amb el sodejam). La Colla de Jocs de Taula de St Narcís queden per jugar i conviden a tothom a participar (activitat enfocada per jugadors de 12-14 anys fins als 138) . Normalment l'activitat es farà a la Sala dels Arcs a partir de les 21:00-21:30 fins que tanqui el CCSN.
  • Dissabtes a la tarda: Els dissabtes a la tarda el Club de Jocs el Sàtir mirarà d'estar present per jugar a jocs de taula i jugar amb tots aquells que tinguin ganes de fer una partida a algun joc... L'horari es de 16:00 a 20:00 (per motius d'agenda... començarem pseudo-oficialment després de fires). L'activitat també esta pensada per jugadors a partir dels 13-14 anys fins als 138.
  • Trobades de jocs de taula: Més o menys cada tres mesos.. .durant tot un dissabte, matí i tarda... Tots a jugar... Mirarem de fer sempre algun tipus d'activitat adicional (campionat, demostració, presentació,...) a més a més de quedar per jugar. Quan s'acostin les dates ja informarem més detalladament del programa de cada trobada.
  • Diumenges a la tardaTrobades familiars de jocs de taula: Un diumenge al mes, jocs per tota la família, per grans i petits (de 18:00 a 20:00)... Una oportunitat per jugar a jocs coneguts i descobrir nous jocs i jugar amb molta gent amb ganes de pasar un bon final de setmana...
Si teniu dubtes o suggeriments (o elogis i felicitacions) no dubteu en deixar un comentari o enviar un correu. Recordeu que al menú de la dreta hi ha un petit formulari on posant la vostra adreça de e-correu podreu rebre les novetats del bloc diretament a la vostra adreça de mail.

3 comentaris:

  JuanMa

9 d’octubre de 2008 a les 9:50

Gràcies!!!!
A veure si després de fires em puc apropar a les sessions!!!

  JDA

9 d’octubre de 2008 a les 10:38

De Res Juanma! ;)

Per la part que em toca com a responsable del Satir em sap greu que per motius d'agenda tenim els dissabtes tarda molt molt liats... Es el que té començar noves etapes... esperem que un cop començem la cosa avançi a bon ritme

Att, JDA

  catblogrunner

10 d’octubre de 2008 a les 18:39

Ja ens anirem coneixent. Aquest cap de setmana podia passar-me però el senyor Murphy m'ha enviat una grip... Així que fins a fires no ens podrem conèixer.