Unes fotos de la 4a Trobada de Jocs de Taula

Ja ho diu eldimoni.cat, aquest cap de setmana hem començat amb la nova temporada de jocs al centre cívic... i hem començat amb una partideta el divendres al vespre i una trobada el dissabte...

El pasat 20 de setembre (dissabte) vam fer la 4a Trobada de Jocs de Taula i a més a més... un campionat d'Agricola... Així que comentarem un xic per sobre la trobada i posarem unes fotos (poquetes meves i algunes de l'Opalpyr del Refugio del Sàtiro)

Començem amb unes fotos relacionades amb el Campionat d'Agricola (que va guanyar l'Albert de forma merescuda, podeu veure els resultats aquí)


(l'entrega del premi i laGranja de l'Albert a la segona partida)


(fotos d'alguns dels jugadors durant la primera partida)

Un cop finalitzades les partides del campionat i entregat l'Agricola vam estar jugant a varis jocs de tot tipus...
I això va ser tot... vam jugar, vam xerrar i vam complir l'objectiu de la Trobada.. .que bàsicament es jugar, vam conéixer jocs nous i vam jugar amb gent nova... A la propera trobada de jocs de taula mirarem de cercar una activitat (potser un altre campionat curt d'algun altre joc) per diferenciar aquestes trobades en que mirem de fer un xic de convocatòria (cartells, forums, blogs) ... Atents a les novetats... Per cert... el proper 8-9 de Novembre a Sabadell munten un altre cop les 24 hores de jocs de taula... L'any pasat va estar molt i molt bé... a veure aquest any si com a mínim els hi surt igual de bé (tot i que per el que vam xerrar aquest pasat dissabte... fa pinta que la cosa millorarà), quan tinguem informació "oficial" ja ho comentarem per aquí.

3 comentaris:

  catblogrunner

24 de setembre de 2008 a les 19:42

Bones,

llàstima que vaig descobrir aquestes jornades una mica tard i llàstima que siguin en divendres. A veure si a partir del Gener tinc més temps i em puc apuntar.

  JDA

25 de setembre de 2008 a les 9:08

les Trobades en teoria les farem els dissabtes i els dissabtes a la tarda tenim espai reservat al CC per jugar a jocs de taula...

Estigues atent a convocatories ;)

  catblogrunner

29 de setembre de 2008 a les 9:18

Quina alegria. Hi estaré!!!!